Gezocht: biodiversiteitvriendelijk boeren die aan de horeca willen leveren
Dutch Cuisine is trekker van het programma Biodiversiteit op je Bord. Het doel daarvan is om producten van boeren die een positieve bijdrage leveren aan behoud of herstel van biodiversiteit te promoten bij horeca en cateraars. Dit programma voert Dutch Cuisine momenteel uit in de provincie Utrecht in samenwerking met drie horecagroothandels.
Voor dit initiatief is Dutch Cuisine op zoek naar Utrechtse boeren die zich op het gebied van biodiversiteit positief onderscheiden (of een duidelijke ambitie hebben om dat te doen) en die bovendien potentieel geïnteresseerd zijn om aan de horecagroothandels te leveren. Voor deze boeren kan Biodiversiteit op je Bord een manier zijn om zich te profileren en om via de horecagroothandel een structureel afzetkanaal te versterken of te verkrijgen. De promotie van ’biodiversiteitvriendelijke’ producten geschiedt via het programma.
Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich melden bij victor@dutch-cuisine.nl (06-41471858). Vervolgens verkent Dutch Cuisine met deze bedrijven de mogelijkheden voor samenwerking in het Utrechtse initiatief.
Klik hier om direct een melding te plaatsen! Direct naar meldingen
Klik hier om direct contact op te nemen! Direct contact opnemen
Meer nieuws
![](/assets/uploads/images/Logos/Logo_Wij.land.png)
Boeren Demodag
Op 28 augustus 2024 organiseert Wij.Land de Boeren Demodag. Voor meer informatie en aanmelding. …
![](/assets/uploads/images/nieuws/2019-04-16_ditch-3701955_960_720.jpg)
Motivatie van agrariƫrs om te werken aan biodiversiteitsherstel
Voor haar onderzoek voor de studie Geografie,…
![](/assets/uploads/images/Vogels/tureluur 4_20240617115530.jpg)
Resultaten weidevogelbeheer 2024
Op enkele laat broedende weidevogelparen met kuikens na, loopt het weidevogelseizoen voor…
![](/assets/uploads/images/Vogels/kievit.jpg)
Weidevogels redden doe je niet alleen
Vorig jaar werden we benaderd door een studente,…